Etkinlikler

Çocuk Gelişiminde Yeni Gelişmeler Akademik Paylaşım Ve Asistan Eğitimi Toplantısı I 20 Mart 2015 Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi, R Salonu
Program için lütfen tıklayınız

Çocuk Gelişiminde Yeni Gelişmeler Akademik Paylaşım Ve Asistan Eğitimi Toplantısı II 25.4.2016 Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi, R Salonu
Program için lütfen tıklayınız

İller Bankası Özel Eğitim Merkezi Okulu ve ÇOGAUM’nin birlikte düzenlemiş olduğu DUYU ŞENLİĞİ 11.6.2015 İller Bankası Özel Eğitim Merkezi Okulunsa gerçekleştirilmiştir.
Görseller için lütfen tıklayınız

H.Ü. Çocuk Gelişimi Bölümü ve ÇOGAUM’nin birlikte düzenlemiş olduğu DÖRT DUVAR ARASINDA ÇOCUKLUK Paneli 19 Nisan 2016 Ulucanlar Cezaevi Müzesi - ANKARA
Program için lütfen tıklayınız

Hacettepe Üniversitesi   Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü,  Hacettepe Üniversitesi  Çocuk Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğrenci Topluluğu işbirliği ile düzenlenen 1. Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi 12-13 Mayıs 2014 tarihlerinde Üniversitemiz Sıhhiye Kampüsü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Ayrıntılı bilgiye   www.cocukgelisimiok.hacettepe.edu.tr adresinden ulaşılabilir.